Lapkričio 12 dieną, KRg21-1 grupės mokinės, kartu su socialine pedagoge Milda Vidrinskaite ir psichologe Edita Macijauskiene dalyvavo Respublikinėje konferencijoje „Psichinė sveikata – baubas ar draugas?“

Mokinės parengė, pristatė pranešimą „Emocinis smurtas mokykloje“. Marijampolės profesinio rengimo centro pranešimas buvo įvertintas ir apdovanotas kaip originaliausias. Mokinės taip pat sėmėsi žinių iš kitų pranešėjų, kurie kalbėjo jaunimui aktualiomis psichikos sveikatos temomis.

Bene didžiausią įspūdį mokinėms paliko monospektaklis „SEEN“ ir jo režisierė bei aktorė  Andra Kavaliauskaitė. Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas socialinis tyrimas ir monospektaklis „SEEN“ siunčia žinutę apie valgymo sutrikimus, kūno kultą ir nemeilę sau –išties, tai labiau ne spektaklis, o išpažintis perteikiama muzika, judesiu, gyvu vokalu ir nesuvaidintu pasakojimu.

Kviečiame pažiūrėti KRg21-1 mokinių video pranešimą. Už pagalbą rengiant video pranešimą dėkojame informacinių technologijų mokytojui Karoliui Macijauskui.

/*54745756836*/