Skip links

Pamoka pas darbdavį

Pamoka pas darbdavį

Sausio 29 d. Vilkaviškio skyriaus virėjo modulinės mokymo programos mokiniams praktinio mokymo pamokos vyko netradicinėje aplinkoje –  rezidencijos „Grįžulo ratai“ kavinėje. Pamokos tema: produktų ir žaliavų mechaninio paruošimo būdai šiuolaikinėje įmonėje. Įgyvendinant pamokos uždavinius daug dėmesio buvo skiriama technologinės įrangos pažinimui. Iš arti pamatėme lankytojų užsakymo vykdymą. Stebėjome

 

kepsnių, garnyrų mechaninį apdorojimą. Sudomino specialiai paruoštų ir apdorotų virtų bulvių su lupena garnyras. Išanalizavome ir degustavome „Cezario“ salotų pagardo ruošimą smulkintuve su ančiuviais ir kitais ingredientais pagal firminį kavinės receptą. Įvertinome gastronominių produktų mechaninės pjaustyklės galimybes, didžiulio trintuvo, sulčiaspaudės veikimo principus, pavaros ir prijungiamų mechanizmų (malimo, tarkavimo, daržovių pjaustymo) gamybinius privalumus. Susipažinome su dujinių šiluminių įrengimų įvairove. Buvo malonu stebėti greitą lankytojų užsakymų įvykdymą ir aptarnavimą.

Ačiū pardavimų ir personalo vadovei Gerdai už ekskursiją po visą rezidenciją. Visus sužavėjo prabanga, jaukumu ir apšvietimu 200 vietų pokylių salė ir vila „Vesta“ su atskira mažesne banketine sale ir pirtimis. Su įdomumu klausėmės vadovės pasakojimo apie banketų ruošimo darbo organizavimą.

Grįždami pasvajojome, kad gal kada  ir mūsų šventės vyks šioje rezidencijoje ir jos gražioje aplinkoje.

 

Už viešnagę dėkojame įmonės direktorei Reginai Stasiukynienei ir jos kolektyvui.

Vilkaviškio skyriaus Vg17V grupės mokiniai

Return to top of page