Marijampolės profesinio rengimo centro virėjų programos mokiniai kartu su mokytojomis Kristina Dembinskiene ir Daiva Kasakaitiene surengė Gavėnios patiekalų degustaciją!
Mokiniai kūrė receptus, gamino patiekalus ir pristatė juos kolegoms, akcentuodami sveiką bei tvarią mitybą. Marijampolės PRC, turintis Sveikatą stiprinančios mokyklos statusą, skatina atsakingą požiūrį į maisto gamybą, todėl šio renginio metu buvo laikomasi ISO 14001:2015 aplinkosaugos principų – mažinamos atliekos, tausojami produktai ir ugdomas sąmoningas vartojimas.
Sveika mityba – tai ne tik skanus, bet ir subalansuotas maistas, stiprinantis organizmą ir gerinantis savijautą.
Tvari mityba – tai atsakingas požiūris į maisto produktų naudojimą, siekiant mažinti švaistymą ir tausoti gamtą.
Degustacijos metu buvo išrinkti nugalėtojai pagal šias kategorijas:
Džiaugiamės mūsų mokinių kūrybiškumu, atsakingumu ir gebėjimu dirbti komandoje!