Projektų naujienos

Praktiniai mokymai apie Otto variklius

2022 m. gruodžio 12-16 dienomis Marijampolės PRC Sektoriniame praktinio mokymo centre vyko paskutiniai praktiniai užsiėmimai Raseinių technologijos ir verslo mokyklos automobilių mechaniko profesijos mokiniams.

Atvykę mokiniai mokėsi Otto variklių konstrukcijos, atliko ardymo ir surinkimo darbus pagal techninius reikalavimus (instrukcijas) bei veikimo ir uždegimo sistemų techninės priežiūros ir remonto darbas. Naudojant mokomuosius stendus ir automobilius, mokėsi apibūdinti, parinkti ir atlikti diagnostikos darbus, aiškinosi variklių maitinimo ir uždegimo sistemas, nagrinėjo sistemų ypatumus, panašumus bei skirtumus, atliko elementų indentifikavimą. 

Baigiantis praktiniams mokymams, mokiniai pristatė ir įsivertino atliktus darbus. Nors buvo iššūkių, savo pasiektais rezultatais mokiniai patenkinti.

 

Vyr. profesijos mokytojas Vidas Skilandis

 

Projektas ,,Praktinių įgūdžių įgijimas Marijampolės PRC melioracijos (kelių statybos/remonto) transporto sektoriniame praktinio mokymo centre“ Nr.09.4.1-ESFA-T-736-02-0006 finansuojamas Europos socialinio fondo lėšomis.

Daugiau projektų naujienų